1 miljoen tevreden klanten
120+ CV-ketel installateurs
100.000 projecten uitgevoerd

Veelgestelde Vragen

Wie zijn we?

CVketelOffertes.be is hét platform waarop huurders, huiseigenaren en vakmensen samenkomen. Bent u op zoek naar een vakman voor uw opdracht? Dan kunt u hiervoor op deze website offertes aanvragen. Bij CVketelOffertes.be zijn meer dan 2000 professionals aangesloten. Wanneer u een offerte aanvraagt, wordt deze verstuurd naar een aantal door ons systeem geselecteerde vakmensen. Deze bij ons aangesloten professionals nemen vervolgens telefonisch of via e-mail contact met u op om de aanvraag door te nemen. De service professionals kunnen ook voorstellen om bij u thuis te komen om het project en uw wensen met u door te nemen. Naar aanleiding van dit gesprek, ontvangt u een vrijblijvende offerte. U kunt vervolgens de verschillende offertes in alle rust vergelijken en de vakman kiezen die het beste bij u past.

Hoe werkt het?

 1. Vraag gratis en vrijblijvend tot 6 offertes aan van vakmensen bij u uit de buurt.
 2. Binnen 2 werkdagen nemen vakmensen contact met u op om uw wensen te bespreken.
 3. Vergelijk de offertes en vind de beste vakman voor uw project.

  Algemeen (over uw aanvraag)

 • Hoe lang duurt het voordat een vakman contact met mij opneemt?

  Wanneer uw aanvraag is doorgestuurd via deze website, neemt de vakman zo spoedig mogelijk contact met u op. Uiteraard streeft de vakman ernaar om dit binnen 2 werkdagen te doen.
 • Kan ik na mijn aanvraag zelf contact opnemen met een vakman?

  Wanneer u een offerte ontvangt, neemt de vakman binnen 2 werkdagen zelf contact met u op. Mocht dit langer duren dan 2 werkdagen, dan raden we u aan om zelf contact met de specialist op te nemen. De contactgegevens vindt u in de bevestigingsmail die u na uw aanvraag ontvangt.
 • Kan ik na mijn aanvraag mijn gegevens wijzigen?

  U kunt na uw aanvraag uw gegevens nog wijzigen. Uw belangrijkste gegevens, zoals uw naam, e-mailadres en telefoonnummer worden tijdens het aanvraagproces geverifieerd. Mocht u na uw aanvraag gegevens willen wijzigen of bijvoorbeeld documenten (foto’s of bouwtekeningen) willen toevoegen, geef deze wijziging(en) dan door aan de vakman. U vindt de gegevens van de professional in de bevestigingsmail die u na uw offerteaanvraag ontvangt.
 • Ik heb minder dan 6 offertes ontvangen. Hoe kan dat?

  Op dit platform zijn meer dan 2000 vakmensen aangesloten. Wij streven ernaar om uw aanvraag naar 6 specialisten door te sturen. Zo heeft u de mogelijkheid om de offertes te vergelijken. Het kan voorkomen dat er bij u in de buurt minder aangesloten bedrijven - die uw project zouden kunnen uitvoeren - beschikbaar zijn. Het kan gebeuren, dat u daardoor minder dan 6 offertes ontvangt.
 • Ik wil alleen een offerte van een bedrijf uit mijn regio ontvangen. Hoe zorg ik daarvoor?

  Wanneer u een offerte aanvraagt, vult u uw persoonlijke gegevens in. U ontvangt in eerste instantie offertes van vakmensen bij u uit de buurt. Mochten er in uw regio geen vakmensen actief zijn, dan proberen wij specialisten uit een andere regio te vinden. Het kan dus zijn dat de vakmensen niet direct uit uw eigen regio komen.
 • Zijn mijn persoonlijke gegevens veilig?

  Ja, uw persoonlijke gegevens zijn veilig. We gebruiken uw persoonlijke gegevens alleen voor de offerteaanvraag. Deze worden niet openbaar gedeeld en komen alleen bij de vakmensen terecht.
 • Kwaliteit & betrouwbaarheid

 • Hoe is de kwaliteit van de aangesloten vakmensen?

  We hechten veel waarde aan de kwaliteit van de vakman. Om als service professional toegelaten te worden tot ons platform, hanteren we strikte regels. Zo staat de vakman altijd ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Daarnaast controleren we de keurmerken van het bedrijf. Een vakman waarover klachten bij ons bekend zijn, wordt niet toegelaten op dit platform.
 • Hoe controleer ik zelf de kwaliteit van de vakmensen?

  In de bevestigingsmail die u na uw aanvraag ontvangt, staat vermeld hoe lang een bedrijf al bij ons is aangesloten. Dit is een goede graadmeter voor de kwaliteit en betrouwbaarheid van het bedrijf. Daarnaast raden wij u aan om kwalificaties, certificaten, garantieregelingen en eventuele reviews van professionals te checken.
 • Ik heb een klacht over de uitgevoerde werkzaamheden. Bij wie kan ik terecht?

  CVketelOffertes.be stelt hoge eisen aan de kwaliteit van de vakman. We stellen ons echter niet aansprakelijk voor zijn geleverde diensten. Mocht u niet tevreden zijn over de uitgevoerde werkzaamheden, neem dan alstublieft contact op met de service professional. Probeer er samen uit te komen. Mocht dit onverhoopt niet lukken, neemt u dan contact met ons op via: [email protected]
 • Krijg ik garantie op het geleverde werk?

  De garantietermijn verschilt per vakgebied. Check de garantietermijn op de offerte die u ontvangt. Vraag er nogmaals naar bij de vakman met wie u zaken wilt doen.